Extra:

Striptease

In de film verloopt geen enkel vrijgezellenfeest zonder een naakte vrouw in de buurt te hebben gehad. Wij kunnen elke activiteit afsluiten met een bijpassende striptease. 

      


Lunch/barbecue

Wij regelen voor weinig geld een smakelijke lunch: broodje ham, broodje kaas, krentenbol, stuk fruit en melk of een Mannenlunch met een broodje hamburger van de BBQ.

Gewoon een prima BBQ:: vier stukken vlees per persoon, huzarensalade, rauwkostsalade, stokbrood, diverse sauzen

Echte mannenbarbeque : veel vlees zes stukken per persoon en fuck de salades (ok, beetje dan voor de vitamientjes)

 

Onze activiteiten op uw eigen locatie

De meeste activiteiten die je op deze website tegenkomt kunnen wij ook op andere locaties verzorgen. Onze minitank is bijvoorbeeld een ultieme toevoeging aan elke gelegenheid. Heel leuk: zet de hem in de strijd voor een goed doel! Wij hebben ruimte op de tank voor een vlag. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken: 0164-254484

    
GET SHOT! Shots uitdelen tijdens festivals

Topteam

Bekruipt je tijdens het lezen van deze website het gevoel dat je te maken hebt met een club volwassen kinderen? Klopt! Onze teamleden geven stuk voor stuk zonder gêne toe dat we het liefst hele dagen spelen en dat, als het even kan, ook gewoon doen. De leukste en meest haalbare activiteiten voegen we toe aan ons programma. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven. Heb je zelf ergens iets vets gezien of gedaan, laat het ons zeker even weten!

            Eerste BeNeLux dronerace: derde plaats!