Extra: actioncam / striptease / eten / eigen ideeën

Actioncam €15,-

Elke activiteit op ons terrein kun je filmen met een actioncam vanuit een zeer bijzonder perspectief. Denk aan een cam op je paintballmasker, paintballwapen, op de handboog, onboard in de rc-cars, op de minitank... Op de speeldag mag je gratis gebruikmaken van onze actioncams, de sd-kaart koop je voor €15,-. Eindresultaat wel op Facebook hè?

                  

Striptease/Topless scheerbeurt €200,-

In de film verloopt geen enkel vrijgezellenfeest zonder een naakte vrouw in de buurt te hebben gehad. Wij kunnen elke activiteit afsluiten met een bijpassende striptease. Voor echte hilariteit ga je een paar weken voor de bokkenfuif een weddenschap met de vrijgezel aan wie de langste baard kan laten groeien. Dan zorgen wij op het moment suprême voor een topless scheerbeurt! 

      


Lunch/barbecue

Een echte mannenlunch (€8,- pp), daar kun je lang of kort over zijn, maar dat is meestal gewoon wat de vrouw klaarmaakt. Wij regelen voor weinig geld een smakelijke lunch: broodje ham, broodje kaas, krentenbol, stuk fruit en melk. 

Gewoon een prima BBQ (€18,- pp): vier stukken vlees per persoon, huzarensalade, rauwkostsalade, stokbrood, diverse sauzen

Echte mannenbarbeque (€25,- pp): veel vlees zes stukken per persoon en fuck de salades (ok, beetje dan voor de vitamientjes)

Speenvarken aan het spit (€25,- pp): dat is uhhh, tja, gewoon een speenvarken aan het spit. Voor groepen boven 30 personen.

Speciale eetbeleving op aanvraag: wil je nou echt eens iets anders in mannenspeeltuinstijl, denk aan oesters (zelf openen), halve kreeft op de bbq (zelf klaarmaken), grote garnalen op de bbq (zelf pellen) overleg dan even met ons. Kunnen we regelen!

Onze activiteiten op uw eigen locatie

De meeste activiteiten die je op deze website tegenkomt kunnen wij ook op andere locaties verzorgen. Onze minitank is bijvoorbeeld een ultieme toevoeging aan elke gelegenheid. Heel leuk: zet de hem in de strijd voor een goed doel! Wij hebben ruimte op de tank voor een vlag. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken: 0164-254484

    
GET SHOT! Shots uitdelen tijdens festivals

Topteam

Bekruipt je tijdens het lezen van deze website het gevoel dat je te maken hebt met een club volwassen kinderen? Klopt! Onze teamleden geven stuk voor stuk zonder gêne toe dat we het liefst hele dagen spelen en dat, als het even kan, ook gewoon doen. De leukste en meest haalbare activiteiten voegen we toe aan ons programma. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven. Heb je zelf ergens iets vets gezien of gedaan, laat het ons zeker even weten!

            Eerste BeNeLux dronerace: derde plaats!