Onze unieke activiteiten

 

Van elk mannenuitje met de vrienden, het team en een vrijgezel maak je bij ons een onvergetelijk spektakel door je eigen arrangement samen te stellen van onze ludieke outdoor activiteiten. Denk aan een minitank, drones, miniracers en een nieuwe hype met handbogen (bow battle). Een man blijft nou eenmaal een kind, alleen zijn speelgoed verandert.

Paintball

Nog één keer voor de uitjeszoekers die zich er nog nooit aan gewaagd hebben... Met paintball waan je je in een spannende film of videogame waarin het maar om één ding draait: in combatoutfit (overall + gezichtsmasker) je vijand uitschakelen door hem te raken met de verfballetjes uit je semi-automatische paintballgeweer. 
Vrijgezel het haasje

vrijgezellenfeest, konijnenpak, vrijgezel, paintball, het haasje, breda, brabant, oosterhout, paiintballbos, vriendenuitje

We hebben diverse grapjes uitgeprobeerd, maar shoot-the-rabbit is gewoon het leukst. Een bibberend konijn dat in het bos op de (rokken)jagers wacht, levert altijd geweldige plaatjes op. Kies je niet voor paintball dan bieden we je ook bij elke andere activiteit een leuke gratis vrijgezellentoevoeging aan.

 

 

Minitank:

In onze mannenspeeltuin kan je rijden met de MiniTank. Wij hebben hem al in ons vizier.

Ja, wat moeten we ervan zeggen, de beelden spreken voor zich. Deze minitank...daar stap je niet in...je trek hem zowat aan. Dat geeft zo'n intense beleving! Een heuveltje van niets voelt als een uitdaging van jewelste. En, je kunt gegarandeerd niet in onze minitank zitten zonder een smile op je gezicht. Gun je vrijgezel deze ervaring en kruip er daarna zelf ook maar in. Lig je al na vijf minuten uit het paintballspel omdat een van je maten zo vriendelijk was zijn hele magazijn op je leeg te schieten? Stap lekker in onze minitank en verken op je gemak onze speciale minitankbaan.

 

Bow battle:

archery tag, bow battle, shoot out, handboog, arrow tag, bow tag, hunger games, boogschieten, larp

We hebben na paintball lang moeten wachten op een nieuwe vette hype, maar nu hebben we er één: bow battle (ook bekend als archery tag en shoot out). Dit dynamische spel herinnert ons aan de strijd die onze voorvaderen in langvervlogen tijden geleverd moeten hebben...met pijl en boog. Onze fancy boogjes waren voor hen ongetwijfeld een natte droom. Schiet met een zachte, stompe 'punt' pijnloos op elkaar en op elkaars doelen. Te leuk om niet een keer geprobeerd te hebben!  

 

 

RC-racing:  

rc-baan, rc-racen, rc-racing, traxxas, radiografisch, off-road, buiten, miniracers, radio control

Voor de gadgetfans onder ons hebben we een uitdagende outdoor racebaan aangelegd voor onze miniracers (radio control). Je krijgt een snelheidservaring waar je u tegen zegt, terwijl je met beide benen op de grond staat. Mooi meegenomen: je gewicht heeft in deze racebeleving eens een keer geen invloed op je prestaties!

 

 

Drone schieten

 

drone, drones, droneschieten, droneracen, dronevliegen, paintball, kleiduiven schieten

Drones zijn momenteel een echt mannenspeeltje. Zelf vliegen we er al jaren mee. Maar stel, je staat met een paintballwapen in je hand en je ziet een drone... Die verleiding weerstaan is natuurlijk niet te doen, dus bij ons kan het! Wij vliegen de drone, jullie mogen erop schieten.

 

 

 

 

 

Maak een activiteitencombi (min 3 uur)

Toe aan iets anders?! Combineer meerdere activiteiten in één arrangement van ongeveer drie uur.