Veelgestelde vragen

Tijdens het organiseren van een uitje komen toch altijd wat vragen bovendrijven. We hebben de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden daarom voor je op een rijtje gezet:

Reserveren

Is een mailtje voldoende om te reserveren?
Om te reserveren moet je ons altijd eerst even bellen, dan kunnen we meteen zien of jullie voorkeursdatum nog vrij is en zo niet welke mogelijkheden er dan wel zijn. Bovendien kunnen we meteen met je doornemen hoe jullie dag er precies uit zal zien.

Minimumleeftijd

Wat is de minimumleeftijd om te kunnen paintballen?
Wij hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar, mits er ook volwassenen in de groep zitten. Als je zonder volwassen groepsleden wilt komen paintballen moet je minstens 18 jaar zijn. 

Ben je jonger dan 16, dan kun je ook paintballen. Je speelt dan met andere wapens en andere paintballs die zeker zo stoer zijn als die van de volwassenen.

Locatie en route

Terrein bij Breda... waar zitten jullie dan precies?

Ons terrein heeft niet echt een adres omdat het in een bosgebied ligt. In je navigatie kun je de 'kruising van de Langedreef en de Hoevestraat in Oosterhout' ingeven. We zorgen er natuurlijk altijd voor dat je tijdig een routebeschrijving in huis hebt, die sturen we namelijk met onze reseveringsbevestiging mee. 

Breda? Maar jullie telefoon staat zo te zien in Bergen op Zoom!
Dat klopt, ons kantoor zit in Bergen op Zoom, maar ons speelterrein ligt bij Breda. Een kleine logistieke kronkel, maar daar merk je verder niks van.

Kleding

Wat trek ik aan voor een potje knallen in jullie bos?
Onze activiteiten gaan altijd door en zijn altijd buiten. Kijk dus ‘s morgens even uit het raam en kleed je alsof je een dagje in het bos gaat rondrennen (dat ga je namelijk ook doen). Hoewel je activiteiten prima kunt spelen in een driedelig maatkostuum en met bordeelsluipers aan, adviseren wij om sportieve kleding en stevige schoenen aan te trekken. Voor elke paintballdeelnemer hebben we een schone overall op maat (van S tot XXL) klaarliggen. Echt slank kleed het niet af, maar hé...who cares?  

Veiligheid

Spectaculaire activiteiten hebben jullie. Maaruuhhh, word er aan onze veiligheid gedacht?
Tijdens al onze activiteiten staat veiligheid op nummer één. We hebben veel tijd en aandacht besteed aan het uitwerken van duidelijke briefings. Verder gebruiken wij voor elke activiteit die daarom vraagt speciale maskers die het gehele gezicht en zonodig ook de oren beschermen. Voor de ogen zit een zeer sterk LEXAN vizier dat ze beschermt tegen paintballs of pijlen. De maskers kunnen door de meeste brildragers gewoon over hun normale bril heen gedragen worden.

Paintballs

Zijn paintballs schadelijk voor het milieu?
Nee. Ondanks dat de naam anders doet suggereren is een paintball niet van verf gemaakt. De vloeibare inhoud is gemaakt van kleurstoffen die ook in voedingswaren zitten (ze zijn te eten maar niet lekker). Het omhulsel van een paintball is gemaakt van gelatine (hetzelfde waar pillen van gemaakt worden) en lost op als het in contact komt met vocht. Een paintball is dus zo weg als deze een aantal dagen buiten ligt. Onze paintballs zijn milieuvriendelijk en de kleurstoffen zijn makkelijk uit kleding te wassen. Paintballs zijn er in heel veel verschillende kleuren van zachtroze tot kanariegeel of pimpelpaars.

Eten

Waaruit bestaan de lunch en de barbecues?

Een echte mannenlunch, daar kun je lang of kort over zijn, maar dat is meestal gewoon wat de vrouw klaarmaakt. Wij zetten wat dames aan het smeren en dan heb je voor weinig geld een smakelijke lunch: broodje ham, broodje kaas, krentenbol, stuk fruit en melk. 

Gewoon een prima BBQ: vier stukken vlees per persoon, huzarensalade, rauwkostsalade, stokbrood, diverse sauzen

Echte mannenbarbeque: veel vlees (6 stukken per persoon), fuck de salades (ok,beetje dan, voor de vitamientjes)

 

Alcohol

Kunnen we bij jullie een biertje drinken?
Uiteraard. We trekken de blikjes alleen pas na het paintballen open. Alleen zo kunnen we jullie en onze veiligheid garanderen. We stellen het ook altijd zeer op prijs als je aan het begin van het spel nuchter het strijdveld in gaat (je mag wel van tevoren wat eten hoor!)

 

Mocht je nog andere vragen hebben... bel ons gerust: 0164-254484.